Cafe Makiatan palvelut

Cafe Makiata

Arvostamme aitoja makuja sekä kotimaisia raaka-aineita. Omin käsin valmistettu kotitekoinen ruoka ja leivonnaiset ovat meille sydämen asia. Suosimme lähituottajien tuotteita, marjat ja sienet keräämme itse talven varalle. Tuotteet valmistetaan ilman lisättyjä lisäaineita. Valmistamme myös runsaasti erikoisruokavaliotuotteita esim. gluteenittomia, laktoosittomia, maidottomia ja vegaanisia tuotteita.

Päivittäin saatavilla molemmissa toimipisteissä lämminlounas sekä keittovaihtoehto. Kahvilalla runsas delisalaattivitriini mistä saat valitsemasi salaatin mukaan tai paikan päällä nautittavaksi. Kahvilalla myös runsas kakkuvalikoima, suolaiset ja makeat vohvelit, ihania toasteja, ja paljon muuta herkuteltavaa.

Verkkokaupasta vaivatonta tilata herkut arkeen ja juhlaan.

Kaikkein tärkeintä on silti se, että Sinä olet tyytyväinen. Haluamme kehittyä ja kuulemme mielellämme ajatuksiasi sekä toiveitasi niin makujen kuin palvelunkin osalta.

Makiata verkkokauppa

Verkkokauppa

Tilaa leivonnaiset, suolaiset sekä makeat piiraat suoraan verkkokaupastamme. Tarjoamme aitoja makuja tuoreista ja puhtaista raaka‑aineista! Verkkokaupan tuotteet tilataan 3 arkipäivää aikaisemmin ja noudetaan aina myymälästä.


Makiata lounas

Lounas arkisin

Tarjoamme vaihtuvan lämpimän ruoan & keiton arkipäivisin. Lounas on saatavilla sekä Pohjois-Haagan että Lauttasaaren toimipisteistä.

Kahvilalla lisäksi runsas salaattivitriini, mistä saat valitsemillasi täytteillä salaatin mukaan tai paikan päällä nautittavaksi. Lisäksi lämpimiä vohveleita suolaisella tai makealla täytteellä.


Makiata kotiruoka-annokset

Kotiruoka-annokset

Kotiruokakaapista päivittäin runsaasti erilaisia ruoka-annoksia helpottamaan arjen kiireitä. Vaihtoehtoja lihasta, kalasta ja kasviksista. Päivitämme ajantasaista listaa mitä ruokia on tarjolla.


Makiatan catering-palvelut

Catering-palvelut

Voit tilata ruokaa, kakkuja, suolaisia ja makeita herkkuja kaikenlaisiin tilaisuuksiin yrityksille sekä yksityishenkilöille. Pyydä tarjousta vaihtoehdoista.