Toimitusehdot

Sitruuna-marenkipiiras

Hyväksymällä verkkokaupan toimitusehdot asiakas vakuuttaa tutustuneensa ehtoihin ja ilmoittaa hyväksyvänsä ne.

Tiivistelmä


Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on minimissään 3 arkipäivää. Perjantaina tehdyt tilaukset ovat noudettavissa aikaisintaan keskiviikkona. Noutopäivä valitaan verkkokaupan kassalla.

Toimitustavat

Tuotteet noudetaan myymälästä myymälän aukioloaikana, jotka löytyvät kaupan etusivulta. Toimituskuluja ei tällöin peritä. Poikkeuksellisesti sesonkeina voimme tarjota kuljetusta.

Maksutavat

Tuoteet maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa. Maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail, jonka kautta käytettävissä olevina maksutapoina ovat:

Maksupalvelutarjoaja Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com
Y-tunnus: 2122839-7

Palautus ja tuotevaihdot

Viallisesta tuotteesta tulee ilmoittaa välittömästi meille, jolloin tuote voidaan vaihtaa tai hyvittää. Hyvityksessä maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Viallinen tuote tulee aina palauttaa myymälään ja ilmoittaa siitä etukäteen.

Muuten verkkokaupan tuotteilla ei ole peruutus-, vaihto- eikä palautusoikeutta.

Asiakastiedot

Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.

Yhteystiedot

Cafe Makiata Oy
Aino Acktén tie 8
00400 Helsinki
Avaa kartalla

+358 40 179 3881

www.makiata.fi
Y-tunnus: 2783263-2